Levenbach advocaten

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een gebied dat vele facetten kent, waaronder fusies en overnames, samenwerkingsverbanden en herstructurering. Ons kantoor beschikt over ruime ervaring in de zogenaamde ‘transactiepraktijk’ en adviseert en begeleidt grote en kleinere ondernemingen vanaf de eerste gesprekken tot en met de onderhandelingen en de ‘closing’ van de transactie. Daarnaast hebben onze specialisten ruime ervaring in management buy-outs en buy-ins.

Samenwerkingsverbanden, zoals joint ventures en aandeelhoudersovereenkomsten vereisen dat afspraken duidelijk worden vastgelegd om problemen in de toekomst te voorkomen. Onze ondernemingsrechtspecialisten beschikken over de juiste juridische en zakelijke expertise om de totstandkoming van uw samenwerking succesvol te begeleiden. Tot slot zijn onze ondernemingsrechtspecialisten experts in het (opnieuw) opzetten van de juridische structuur van uw onderneming, waarbij advies wordt gegeven over vennootschappelijke verhoudingen, corporate governance en fiscale efficiëntie.  

Kennispartner

Wij zijn kennispartner van Ygrec. Deze organisatie houdt zich onder andere bezig met het adviseren van ondernemingen omtrent een mogelijke uittreding van één of meerdere aandeelhouders en het vastleggen van afspraken hierover; de zogenaamde Regeling Uittreding Aandeelhouders (RUA).                                                                                                                              

 

contactpersoon

Auke de Vries Auke de Vries
Partner
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Tel: +31 20 664 6511