Levenbach advocaten

Wij

Ons kantoor richt zich op het bedrijfsleven en investeerders. Wij staan zowel nationale als internationale cliënten bij op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht en intellectueel eigendomsrecht. 

Onze kracht ligt niet alleen in de ervaring en expertise van ons kantoor. Deze putten we ook uit de interesse en het plezier dat wij erin hebben om uw zaak tot in de puntjes te regelen, groot of klein. Met onze cliënten hebben we open en direct contact. Wij staan met beide benen op de grond en vinden het belangrijk dat wij u goed begrijpen en vice versa. Ons enthousiaste team bestaat uit diverse en unieke persoonlijkheden en levert praktische en duidelijke juridische oplossingen, in heldere en begrijpelijke taal. 

Voor meer informatie download hier onze brochure

 

Auke de Vries

Auke de Vries

Partner Expertise:Ondernemingsrecht Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Auke studeerde Ondernemingsrecht in Groningen en begon daarna zijn carrière bij Holla & Van Dooren in Den Bosch. In 1999 maakte hij de overstap naar Levenbach, waar hij in 2001 samen met Aernout Zappey eigenaar van werd. Auke volgde de specialisatiecursus Corporate Structures aan de Grotius Academie. Hij is voorzitter van LawExchange International, een internationaal netwerk van commerciële advocatenkantoren wereldwijd. Daarnaast is Auke lid van de Vereniging voor Corporate Litigation.

Auke voert een ondernemingsrechtelijke praktijk. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van fusies en overnames en samenwerkingsverbanden, het opstellen en beoordelen van daarbij behorende contracten en het behandelen van ondernemingsrechtelijke geschillen.

Aernout Zappey

Aernout Zappey

Partner Expertise:Arbeidsrecht en Onroerend Goed Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Aernout studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2001 is hij samen met Auke de Vries eigenaar van Levenbach. Aernout volgde de specialisatiecursus Onroerend Goed aan de Grotius Academie en de VULA specialisatiecursus Arbeidsrecht. Hij is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen.

Aernout procedeert en adviseert veel op het gebied van arbeidsrecht. Hij staat zowel werkgevers als werknemers bij. Daarnaast richt zijn praktijk zich op algemeen ondernemingsrecht, met name op het gebied van onroerend goed, (internationale) contracten en huurrecht.

Stephan Voermans

Stephan Voermans

Partner Expertise:Faillissementsrecht Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Stephan studeerde Recht en Economie en vervolgens Nederlands Recht aan de Universiteit van Utrecht. Nadat hij in 2003 afstudeerde is hij begonnen bij Levenbach, waar hij in 2011 partner is geworden. Stephan volgde twee specialisatiecursussen aan de Grotius Academie: Financiering en Zekerheden en Insolventierecht. Hij is lid van INSOLAD, een specialisatievereniging voor insolventierecht advocaten, Insol Europe en van Insol International.

De praktijk van Stephan richt zich op faillissementsrecht en op financiering en zekerheden, waarin hij zowel in een adviserende rol optreedt als regelmatig door de rechtbank aangesteld wordt als curator in faillissementen. Daarnaast is Stephan actief op het gebied van ondernemingsrecht. 

Marloes Eefting

Marloes Eefting

Advocaat Expertise:Arbeidsrecht en faillissementsrecht Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Marloes studeerde nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Na de Master Recht & Onderneming cum laude te hebben afgerond, startte zij haar carrière bij Loyens & Loeff te Amsterdam. Bij voornoemd kantoor heeft zij ervaring opgedaan in de brede ondernemingsrechtpraktijk en in het insolventierecht. Daarnaast was Marloes actief binnen de Jonge Balie Amsterdam. In 2013 maakte zij de overstap naar Levenbach Advocaten.

Marloes is werkzaam binnen de arbeidsrechtpraktijk en staat zowel werkgevers als werknemers bij. Daarnaast adviseert zij op het gebied van (en op het snijvlak van het arbeidsrecht met) het ondernemingsrecht en insolventierecht.

Daniël Sjouke

Daniël Sjouke

Advocaat Expertise:Faillissementsrecht en Ondernemingsrecht Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Daniël studeerde Rechten aan de Rijksuniversiteit van Groningen, waar hij in 2011 afstudeerde. Tijdens zijn studie liep hij stage bij Houthoff Buruma en was hij werkstudent bij Boekel De Nerée. Daarnaast was hij actief binnen verschillende commissies, werkte hij als student-assistent en was hij co-auteur van de publicatie ‘Kan ook de scheidsrechter een rode kaart krijgen’? (NJB, 26 februari 2010 (8), 479-483).   .

Sinds januari 2012 is Daniël werkzaam bij Levenbach in de ondernemingsrechtpraktijk en op het gebied van faillissementsrecht.

Floor van Zielst

Floor van Zielst

Advocaat Expertise:Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Floor studeerde Rechten aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij in 2011 afstudeerde in de richting van Arbeidsrecht. Na een succesvolle stage bij Levenbach is zij in juli 2012 vast in dienst getreden. 

Floor is werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk en daarnaast is zij actief op het gebied van ondernemingsrecht.

Jurriaan Ypma

Jurriaan Ypma

Advocaat Expertise:Ondernemingsrecht en Faillissementsrecht Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Jurriaan heeft Rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met als afstudeerrichting Privaat Recht. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de ondernemings- rechterlijke praktijk. In de zomer van 2012 liep Jurriaan met succes stage bij Levenbach.

Jurriaan is binnen onze praktijk actief op het gebied van ondernemingsrecht en faillissementsrecht.

Evelien van der Burgt

Evelien van der Burgt

Advocaat Expertise:Intellectueel Eigendomsrecht Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Evelien studeerde Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. Na het afronden van haar Master heeft zij een semester aan de University of Melbourne gestudeerd. Tijdens haar studie heeft ze zich o.a. ingezet voor de Clinic, een gespecialiseerde rechtswinkel op het gebied van technologie, media en communicatie.

Evelien is werkzaam binnen verschillende rechtsgebieden en met name in het intellectueel eigendomsrecht en het informatierecht.

Kees van den End

Kees van den End

Of counsel Expertise:Faillissementsrecht Contact:.(JavaScript must be enabled to view this email address)
+31 20 664 6511

Kees studeerde Nederlands Recht en Notarieel Recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Sinds 2002 is hij samen met Jan van Apeldoorn aangesloten bij Levenbach. Kees volgde de specialisatiecursus Insolventie aan de Grotius Academie en is aangesloten bij INSOLAD, een specialisatievereniging voor insolventierecht advocaten. 

Kees adviseert en procedeert op het gebied van faillissementsrecht. Daarnaast wordt hij regelmatig door de rechtbank aangesteld als curator bij grote faillissementen.